Oranje Nassaustraat 2, Landgraaf info@vdzbewindvoering.nl 045-7631878

Privacy verklaring

Uw privacy is voor VDZ Bewindvoering van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de dienst VDZ Bewindvoering allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Als u vragen heeft, of wilt weten wat wij precies van u bijhouden, neem dan contact op met VDZ Bewindvoering.

Toepassing
Dit privacy verklaring is van toepassing op de natuurlijke personen van wie VDZ Bewindvoering persoonsgegevens van werkt;
•    (potentiële) Cliënten
•    Bezoekers aan het kantoorgebouw
•    Sollicitanten
•    Alle overige personen die met VDZ Bewindvoering contact opnemen of van wie VDZ Bewindvoering persoonsgegevens verwerkt

Meekijken via het Onview account
Via onview krijgt u toegang tot een beheeromgeving zodat u inzage heeft in uw financiële situatie. 
De volgende gegevens zijn dan voor u beschikbaar:
•    Budgetplan - hier ziet u de geplande (begrote) inkomsten en uitgaven
•    Bankmutaties - hier ziet u de bankmutaties op uw rekeningen
•    Schuldenoverzicht - hier ziet u de stand van uw schulden en de afgeloste bedragen
•    Inkomsten en uitgaven – hier ziet u uw daadwerkelijke inkomsten en uitgaven
Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens, financiële gegevens, factuuradres, telefoonnummer, geboortedatum, e-mailadres en geslacht. Deze hebben wij nodig om de bewindvoering die wij met uw toestemming en volgens de beschikking van de rechtbank voor u uitvoeren. Wij bewaren deze informatie volgens de wettelijke bewaarplicht, dit is zeven jaar.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
•    Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert
•    Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hieronder en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen, verwijderen en overdragen van uw gegevens
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U hebt de volgende rechten:
•    uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
•    inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
•    het laten corrigeren van fouten
•    het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
•    intrekken van toestemming
•    bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent met verificatie, zodat wij zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. 

Welke gegevens worden verstrekt aan derden?
Wij delen uw gegevens met derde partijen. Te denken valt aan een gemeente, werkgever,  belastingdienst, energieleverancier, telecom provider, schuldhulpverlening instantie of deurwaarder. Wij zullen alleen die informatie verstrekken welke noodzakelijk en relevant is. Zo is uw geboortedatum voor een energie leverancier niet interessant maar wel voor een verzekeringsmaatschappij waar u een voertuigverzekering wilt afsluiten.

Privacy klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
VDZ Bewindvoering
Oranje Nassaustraat 2
6372 CJ Landgraaf 
045-7631878
info@vdzbewindvoering.nl
Openingstijden:
Ma, di, do, vr: van 9.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur

We zorgen ervoor dat deze privacyverklaring actueel is. We passen deze verklaring aan als we nieuwe of andere gegevens verzamelen, aan nieuwe partijen verstrekken of er sprake is van wijzigingen in bewaartermijnen of beveiligingsmaatregelen.

01-05-2018

over ons

VDZ Bewindvoering regelt de financiële en/of welzijn zaken voor clienten die niet in staat zijn dit zelf te regelen. Door directe communiatie en het gericht nakomen van afspraken, onderscheiden wij ons!

contact

Adres: 
Oranje Nassaustraat 2
6372 CJ Landgraaf
Limburg

Tel: 
+31 (0)45-7631878

Email:
info@vdzbewindvoering.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 16:00 uur
Dinsdag: 09:30 - 16:00 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09:30 - 16:00 uur
Vrijdag: 09:30 - 16:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten