Oranje Nassaustraat 2, Landgraaf info@vdzbewindvoering.nl 045-7631878

over ons

Visie van VDZ bewindvoering
Je hebt schulden en een puinhoop ervan gemaakt in het verleden. Bij VDZ bewindvoering respecteren we jou als persoon en willen we je verder helpen wanneer je over de juiste mentaliteit beschikt. Wij regelen het niet voor jou, maar met jou samen. Alleen dan kunnen we goed werk verrichten en zo snel mogelijk weer orde op zaken krijgen.

Bereikbaarheid en bezetting
Tot op heden kunnen wij ons onderscheiden van andere kantoren door een goede bereikbaarheid en flexibele instelling. De bezetting op het kantoor varieert van 4 tot 8 personen. We zijn op elke werkdag, met uitzondering van de woensdag, bereikbaar van 9:30 tot 16:00. Tussen 12:00 en 13:00 hebben wij pauze. In heel uitzonderlijke gevallen wanneer de bezetting laag is of bij speciale gelegendheden wordt er een mobiel meegenomen.

Doelgroep en ervaring
In principe hebben we geen speciale doelgroep. De enige harde eis die wij stellen, is dat men woonachtig is in Zuid-Limburg. De meeste cliënten komen uit Parkstad Limburg en de gemeente Sittard/Geleen. Wij geloven niet in een bewind op afstand. Indien het nodig is, willen we de cliënten persoonlijk onder vier ogen kunnen spreken. Niet alles kan via de telefoon of de mail. Iedereen die de juiste mentaliteit heeft, kan door ons geholpen worden. Dat betekend dat we af en toe een offer verwachten indien het nodig is en dat je zelf ook mee blijft denken in oplossingen. Omdat wij regelmatig cliënten krijgen vanuit het Zuyderland (voorheen Orbis) en GGZ hebben we extra ervaring met mensen die psychische problemen hebben.

Vragen
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen.

over ons

VDZ Bewindvoering regelt de financiële en/of welzijn zaken voor clienten die niet in staat zijn dit zelf te regelen. Door directe communiatie en het gericht nakomen van afspraken, onderscheiden wij ons!

contact

Adres: 
Oranje Nassaustraat 2
6372 CJ Landgraaf
Limburg

Tel: 
+31 (0)45-7631878

Email:
info@vdzbewindvoering.nl

Openingstijden

Maandag 10:00 - 16:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 16:00 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10:00 - 16:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 16:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten